Ofertele pentru produsul

 

Atmosphera Difuzor de uleiuri esențiale 2 în 1 cu cablu de alimentare, lampă cu LED care schimbă culoarea (148192)

189,99 RON
+ 19,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
edaxo.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 189,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Atmosphera: Atmosphera Candela ulei volatil

Stylies by Stadler Form Luna Candela ulei volatil 119,00 RON Stylies by Stadler Form Luna Beurer LA 30 Candela ulei volatil de la 164,00 RON Beurer LA 30 Beper 70.410 Candela ulei volatil 184,00 RON Beper 70.410 Soehnle 68026 Ravenna Candela ulei volatil 229,91 RON Soehnle 68026 Ravenna
Descrierea produsului
Functie iluminare Culoare variabila
Emisie de vapori reglabila Da
Inchidere automata Da
Iluminare Da
Timer Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Difuzor alimentat prin cablu, culoarea luminii LED care schimbă, 2 în 1 , este un produs al renumitului brand Atmosphera care va schimba orice interior. Nu există nicio îndoială că parfumurile sunt foarte importante în viața noastră. Ne afectează în mod semnificativ bunăstarea, parfumurile selectate corespunzător ne pot schimba atitudinea și ne pot îmbunătăți starea de spirit. Acesta este motivul pentru care aromaterapia este atât de populară în zilele noastre, iar eficacitatea ei o face din ce în ce mai des un instrument eficient care vă permite să vă îmbunătățiți starea de spirit și bunăstarea fizică. Difuzorul de parfum al aerului este un element care, atunci când este combinat cu uleiurile la alegere, vă vor permite să vă relaxați, și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Mirosul din difuzor va face ca orice cameră să capete o atmosferă neobișnuită și unică. Va fi perfect nu numai acasă, ci și la birou, hotel, studio sau birou. Fiecare persoană care intră într-o cameră sau casă va fi imediat încântată de mirosul care predomină acolo. Aspectul decorativ al difuzorului îl va face un decor al oricărui interior în care va fi amplasat. Designul universal și combinația unei teme de arbore cu alb vor face ca difuzorul să se potrivească cu diferite tipuri de decor . Difuzorul se distinge și printr-o lampă LED care schimbă culoarea , care va atrage cu siguranță atenția și vă va permite dvs. și oaspeților dvs. să se relaxeze. Alimentarea convenabilă prin cablu înseamnă că utilizarea difuzorului nu va necesita înlocuirea bateriei. < / span> Caracteristici ale produsului:
  • difuzorul va oferi oricărui interior o atmosferă unică,
  • design universal, extrem de elegant,
  • lumină LED care schimbă culoarea,
  • sursă de alimentare prin cablu convenabilă,
  • dimensiuni: 15,8 cm x 22,5 cm,
  • formă îngrijită și panou de control ușor de utilizat,
  • renumitul brand francez Atmosphera.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.