Lila Care 0713-003

Lila Care 0713-003

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-02-13): 45.00

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Umidificator ultrasonic si difuzor aromaterapie Lila Care 0713-003-B, 200 ml, bej . Atunci cand folositi un aparat umidificator, aveti mult mai multe sanse sa va puteti odihni bine noaptea. Acest lucru se datoreaza faptului ca aparatul elimina orice aer uscat. In plus, datorita tehnologiei sale, nici macar nu veti putea auzi produsul. Combinatia dintre volumul redus si umiditatea ridicata face din acest produs instrumentul perfect pentru un somn revigorant.

Umiditatea suplimentara din aer ajuta la evitarea uscarii pielii dvs. Daca lasati difuzorul de arome pornit pe timp de noapte, pielea dumneavoastra se va simti hidratata.

Difuzeaza o aroma placuta. In timp ce face o treaba excelenta ca umidificator de aer, este si mai bine ca difuzor de ulei. Acest difuzor de aromoterapie scoate la iveala fiecare ulei, astfel incat acestea sa dureze mai mult timp si casa ta sa miroasa exact cum iti doresti.

Zgomot redus: Tehnologia produsului asigura faptul ca difuzorul functioneaza fara zgomot.
Curatare usoara: Utilizati o carpa moale sau mai multe tampoane de bumbac sau tampoane de bumbac (fara alcool) pentru a curata difuzorul si uscati-l bine.
Poate fi folosit ca si decorare.
O idee fantastica de cadou.
Umidifica aerul din camera, improspateaza calitatea aerului pe care il respiram.

Alimentare USB : Poate fi alimentat cu un port USB, convenabil pentru a va conecta la un mobil, la computer si la alte porturi USB.

Design clasic: Finisaj clasic cu forma eleganta, deosebit de potrivit pentru decorarea camerei de zi, dormitor, birou, hotel etc.

Pachetul include:
1 * umidificator (fara ulei esential).
1 * cablu USB
1 * manual de instructiuni

Greutate: 130 g

Dimensiune: 95 x 150 mm


Denumiri similare la Candela ulei volatil Lila Care 0713-003: 0713 003, 0713003


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.